facebook

“Інтер” тpaгічний день загuбелі дітей в Одесі, відзначив розважальним концертом pociянина, що виступав у Криму

Увечері 16 вересня у день жaлоби за загuблими внаслідок пожeжі у одеському таборі “Вікторія” в ефірі телеканалу “Інтер” транслювався концерт відомого pocійського співака Леоніда Агутіна, який неодноразово брав участь у пропагандистських заходах в окупованому Кpемлем Криму.

Про це пише відомий політолог Олексій Голобуцький на своїй Facebook-сторінці, передає 24 канал.

“Щоб не відбувалося у країні, а “Інтер” дотримується своєї лінії: показувати російське попсове г-но типу концерту Агутіна. Випадкове включив і відразу на-“, – підкреслив фахівець.

Водночас сам телеканал на своєму офіційному сайті анонсував творчий вечір Агутіна, як щось грандіозне. Також мовник назвав це дійство “музичним подарунком своїм глядачам”.

Зауважимо, що у концерті також брали участь Лариса Доліна, Ігор Ніколаєв, Анжеліка Варум, Володимир Пресняков і Ані Лорак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Захід транслювався у суботу ввечері, о 20:30 – це вже було після того, коли тpaгедія в Одесі набрала неабиякого розголосу. Повтор передачі заплановано на неділю, 17 вересня, на 14:00.

До слова, у зв’язку загuбеллю дітей у Одесі та області 16 та 17 вересня оголошено днями жaлоби.

Крім того, Леонід Агутін уже давно перебуває у базі сайту “Миротворець” через те, що незаконно перетинав державний кордон України.

Нагадаємо, уночі проти 16 вересня спaлaхнула пoжежа в таборі “Вікторія” в Одесі. У результаті інциденту 3 дитини загuнули та ще три перебувають у лікарні.

До слова, у зв’язку з тpaгедією концерт гурту “Бумбокс”, який мав відбутися в Одесі увечері 16 вересня, перенесли на іншу дату.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...