facebook

Посол розповів про зустріч Порошенка з Трампом

Президенти обговорять результати домовленостей, досягнутих під час зустрічі в червні у Вашингтоні.

Президент Петро Порошенко відвідає Сполучені Штати Америки для участі в 72-й сесії Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй 18-21 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента.

“18-21 вересня 2017 року президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Сполучених Штатів Америки для участі в 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН”, – йдеться в повідомленні.

Програмою візиту запланований виступ Порошенка з промовою під час загальних дебатів Генасамблеї ООН, участь у саміті Ради безпеки ООН з питань миротворчості, заходах високого рівня з питань реформування ООН, а також з питання протидії використанню інтернету в терористичних цілях.

Також планується проведення низки двосторонніх зустрічей Порошенка з лідерами країн світу, у тому числі з президентом США Дональдом Трампом.

Своєю чергою посол України в США Валерій Чалий у своєму Facebook повідомив деталі підготовки майбутньої зустрічі президентів двох країн Петра Порошенка і Дональда Трампа.

“Президенту України Петрові Порошенку і президенту США Дональду Трампу важливо обговорити результати домовленостей, досягнутих під час нещодавньої зустрічі в червні у Вашингтоні”, – написав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чалий також уточнив, що сторони мають намітити конкретні плани взаємодії з ключових питань у сферах глобальної і регіональної безпеки, оборони, економічного і енергетичного співробітництва.

Як повідомляв Корреспондент.net, Петро Порошенко буде порушувати питання щодо введення миротворців на Донбас на Генасамблеї ООН. Виступ президента України запланований на 20 вересня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...