facebook

Онлайн бою Усик – Хук: фото, відео, коментарі

Текстовий онлайн вечора боксу в Берліні, в рамках якого Олександр Усик битиметься з Марко Хуком.

Сьогодні ввечері непереможений український боксер першої важкої ваги Олександр Усик проведе бій проти бійця з титановою пластиною в підборідді Марко Хука. Поєдинок 1/4 фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії пройде в Берліні на арені Max Schmeling Halle і почнеться, орієнтовно, о першій годині ночі за київським часом.

Аналітики букмекерських контор вважають Усика явним фаворитом бою: коефіцієнт на перемогу українського боксера – 1.04, тоді як на перемогу Марко Хука – 11.
30-річний Олександр Усик провів 12 боїв на профі-рингу і в усіх переміг. Українець займає перше місце в рейтингу боксерів першої важкої ваги і вважається головним претендентом на перемогу в боксерській суперсерії. 32-річний Марко Хук провів вже 45 поєдинків в профі: 40 перемог, 4 поразки і 1 нічия.

ОНЛАЙН БОЮ ОЛЕКСАНДР УСИК – МАРКО ХУК:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що на фінальній прес-конференції Хук штовхнув Усика під час дуелі поглядів, а по її завершенні українець пообіцяв “поховати” суперника в суботу. Український боксер Василь Ломаченко вважає, що початок бою буде важким, але в більш пізніх раундах Усик легко впорається з Хуком.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...