facebook

Зустріч Коломойського і Саакашвілі: у скандалі виявився замішаний відомий нардеп

У Женеві з олігархом Ігорем Коломойським, крім екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі, зустрічався також позафракційний народний депутат, власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв.

Про це пише “Главком” із посиланням на дані Державної прикордонної служби (ДПСУ).

За інформацією видання, Мураєв протягом декількох годин перебував у Женеві 4 вересня.

Також зазначається, що після цього телеканал NewsOne анонсував пряму трансляцію переходу Саакашвілі через кордон України 10 вересня.

“Крім Мураєва і Саакашвілі до Коломойського прилетів також Сергій Короткий, позивний “Боцман”, один з основних керівників батальйону “Азов”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв “Обозреватель”, УП із посиланням на джерела з оточення Коломойського заявила, що Саакашвілі в Женеві зустрівся з бізнесменом. Сам Саакашвілі цю інформацію спростував.

Нагадаємо, в минулому між Саакашвілі і Коломойським було безліч скандалів. Так, у 2015 році, відразу після призначення на пост губернатора Одещини Саакашвілі розсипався в компліментах олігархові, і заявляв, що “колорадську чуму” в Україні зупинила “лінія Коломойського”. Пізніше Саакашвілі вже заявив, що Коломойський є одним із головних корупціонерів в Україні.

Після цього Коломойський розповів, що під час президентства Саакашвілі в Грузії у них були дружні стосунки і вони навіть проводили відпочинок разом, на який екс-голова Одеської ОДА привозив свою коханку.

Також Коломойський пригрозив Саакашвілі і пообіцяв при зустрічі “бити його, як собаку”.

У 2016 році Саакашвілі пообіцяв посадити в тюрму Коломойського, коли “прийде до влади” і звинуватив олігарха в тому, що той оплачував акції “незадоволених грузин” в Одесі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...