facebook

Про це говорить увесь світ! Породілля наклала на себе руки через заборону її родичів, як вони могли?

Камери відеоспостереження лікарні зняли останні муки вагітної, після чого вона наклала на себе руки в палаті, передає Корупція.Інфо

Вагітна жителька Китаю на прізвище Ма благала лікарів зробити їй кесарів розтин, так як голова її дитини була занадто великою для природних пологів і завдавала їй нестерпного болю. Однак родина дівчини, яка за законами країни повинна була дати дозвіл на хірургічне втручання, відмовила породіллі. В результаті, через декілька годин мук вона наклала на себе руки.

Камери відеоспостереження в лікарні міста Юйлінь, провінція Шеньсі, зняли останні години життя загиблої. На кадрах видно, як вона ходить по коридору, а потім згинається від болю, спершись на невідомого чоловіка. Жінка, яка була на 41-му тижні вагітності, не може стояти без сторонньої допомоги.

Лікарі оглянули породіллю і сказали, що їй необхідно зробити кесарів, так як вона не зможе народити природно. Але сім’я наполягла на пологах. Тому, коли у дівчини вже не було сил терпіти біль, вона наклала на себе руки. Ненароджена дитина також загинула.

З медичних записів відомо:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вагітна жінка двічі виходила з палати, щоб сказати родині, що вона хоче кесарів, але родичі продовжували наполягати на проведенні природних пологів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...