facebook

Всього за 1000 євро: автомобілі на єврономерах можна буде офіційно розмитнити (відео)

У Києві представники власників автомобілів з іноземною реєстрацією підписали з Блоком Петра Порошенка меморандум про взаєморозуміння, що включає зобов’язання для двох сторін.

Про це повідомила глава Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Ніна Южаніна.

“У процесі переговорів ми прийшли до розуміння, що можемо разом із ними підписати меморандум, який би включав у себе найважливіші аспекти, щоб люди розуміли, що їх почули, роз’їхалися по домівках і займалися своїми справами, а ми займалися напрацюванням законодавства і в найбільш швидкі терміни приймали його”, – зазначила Южаніна.

Вона уточнила, що в зазначеному меморандумі є зобов’язання і з боку мітингувальників, і з боку держави. Також Южаніна розповіла, що власникам легкових авто з іноземною реєстрацією перехід на українські номери обійдеться в 1,0-1,4 тис. євро.

“Це абсолютно невеликі суми сплати митних платежів. Категорія до 2200 см кубічних, 2-га категорія автомобілів, – це в районі 1 тис. євро. Наступна категорія – 1,2-1,4 тис. євро”, – пояснила вона, уточнивши, що це стосується автомобілів як пізніше 2010 року випуску, так і пізніше 2000 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...