facebook

“Час створювати нову професійну Службу…”: Кабмін схвалив законопроект про ліквідацію одного з важливих відомств

Кабінет міністрів на своєму засіданні схвалив розроблений Міністерством фінансів законопроект про ліквідацію податкової міліції. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк, передає Корупція.Інфо.

 

“Податкова міліція має бути остаточно ліквідована! Час створювати нову професійну Службу фінансових розслідувань. Відповідний законопроект розроблений Мінфіном і схвалений Урядом”, – написав Данилюк.

 

Як повідомлялося, у березні 2014 року колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підтримав передачу повноважень по розслідуванню економічних злочинів від Міністерства внутрішніх справ (МВС) і Служби безпеки України (СБУ) єдиному органу – Служби фінансових розслідувань. В результаті структурний підрозділ Державної фіскальної служби податкова міліція підлягав ліквідації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Новини за темою: Кабмін призначив в.о. голови Фонду держмайна Трубарова замість Парфененка
Нагадаємо, 21 грудня 2016 року Верховна Рада внесла ряд змін в Податковий кодекс. В одному з них депутати помилилися і замість того, щоб дочекатися нового закону про створення Служби фінансових розслідувань, ліквідували податкову міліцію з 1 січня 2017 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...