facebook

25 фур понівечених трупів, які загинули за продажну владу: зять народної артистки України посивів від побаченого в “АТО”

Народна артистка України Ніна Матвієнко не відвідує зону “АТО” з розважальними концертами. Веселитися нічому: люди гинуть ні за що, тільки за продажну владу! Про це Ніна Матвієнко розповіла в інтерв’ю журналу “Країна”.

Артистка поскаржилася, що її зять, побачивши 25 фур з відірваними головами і ногами – посивів.

Замість того, щоб воювати в Донбасі, українцям треба дбати про свою землю, вважає вона.

«До війни в Маріуполі давала концерт. На наступний день почали бомбити. У АТО була. Наші хлопці там воюють ні за що. За владу продажну.

Мій зять Арсен бачив 25 фур в Дніпрі з кістками, ногами, спотвореними тілами, головами відірваними. Все це кидали в контейнери і спалювали. Арсен аж посивів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зі мною якось їхав АТОшник. При собі носить гранату – на випадок, якщо в полон візьмуть. Бо, каже, в підвалах страшно мучать. До кадировцям якщо потрапить – нігті вирвуть, пальці відріжуть, каструють, зірку шестикутну виріжуть на спині. Цього ніхто не говорить. Ніхто не хоче правди – ні на сцені, ні в житті, – жалкує Матвієнко. – Воюємо замість того, щоб свою ситу землю плекати. Вона така гарна і багата».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...