facebook

Хлопець, у якого виявили рак горла, вбив друга, який навчив його курити

Під час свідчень у поліції, підозрюваний розповів, що окрім онкології, на вбивство його спонукала успішність товариша.


25-річний житель Індії Мастекім Ахмад дізнавшись, що має онкологічну хворобу горла, вирішив помститися товаришу, якого він вважав винним у своїй недузі.

Розлючений хлопець застрелив колегу, повідомляє Independent.

Поліція затримала горе-злочинця після того, як він попросив кругленьку суму грошей у своїх родичів.
Обидва чоловіків – жертва і підозрюваний, працювали кухарями в ресторані в Делі, який знаходився у власності зятя вбивці.

Пізніше, поліції підозрюваний зізнався, що не лише хвороба спонукала його до вбивства, але й заздрість до успіхів колеги, якого виділяли на роботі за особливий талант і працьовитість.

Останньою крапкою до помсти став діагноз Ахмада. Після підтвердження свого стану, чоловік зрозумів, що має помститися винуватцю, який і привчив його до постійних перекурів на роботі. Мастекім придбав пістолет і патрони і тривалий час тренувався стріляти, аби точно не промахнутися і вбити суперника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Заступник комісара поліції Сібеш Сингх каже:

Ахмад і Інаят були друзями на робочому місці, але останній краще виконував свою роботу і незабаром став улюбленцем власника ресторану. До всього іншого, Ахмад звернувся з болями в горлі до лікаря, який сказав, що це рак, викликаний надмірним курінням.
Ахмад був переконаний, що у його хворобі винен саме Інаят, тому перш, ніж вбити, всіляко намагався дискредитувати його на роботі і домогтися звільнення суперника. Натомість – звільнили самого Ахмада, після чого він повернувся в рідне село Амроха в штаті Уттар-Прадеш, де купив пістолет і декілька патронів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...