facebook

Український співак вперше став батьком: з’явились фото

Молодий співак Олександр Кривошапко вперше став батьком. У нього народилась донечка, фотографію з якою він опублікував в мережі.

Нагадаємо, новину про те, що він та його дружина чекають на народження їхньої першої дитини, він повідомив на початку серпня. Проте 25-річний Кривошапко все ж досі не поспішає розсекречувати ім’я коханої. Втім, користувачі мережі впевнені – обраницею зірки стала модель та акторка Марина Кінскі.


Радісною звістко Олександр поділився на своїй сторінці в Instagram. У підписі до фото він зворушливо звернувся до своєї новонародженої донечки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я жив це життя для себе рівно до того моменту, як взяв твоє тільце на руки. На тебе чекають добрі і злі люди, щастя і смуток, успіхи і падіння, друзі і вороги, біле і чорне. Цей світ жорстокий і попереду у тебе величезний шлях з безліччю сюжетів і поворотів, але одне залишиться непорушним назавжди – твій тато не припинить любити тебе ніколи. З днем народження, донечко”,
– підписав кадр із крихіткою Олександр.

До слова, Олександр Кривошапко вже був одружений, – у 2011 році він одружився з відомою хореографісткою Тетяною Денисовою, яка була головною постановницею шоу “Х-Фактор” і суддею українського проекту “Танцюють всі”. Обраниця співака тоді була старшою за нього майже на 12 років. Проте після численних сварок та року подружнього життя вони розлучилися.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...