facebook

Збірна Аргентини з футболу стала першим фіналістом Кубка Америки-2016

У ніч на середу, 22 червня, на футбольному Кубку Америки 2016 року було зіграно перший матч 1/2 фіналу турніру. Збірна Аргентини розбомбила господарів турніру, команду США.

441d8-SShA-Argentina

Футбол. Кубок Америки-2016. США. 4 – 27 червня

1/2 фіналу. 22 червня

США – Аргентина – 0:4 (0:2)

22 червня. Початок – 04:00. Х’юстон. «NRG-Стедіум». 70 000 глядачів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Арбітр: Енріке Вільяфанте (Парагвай).

США: Гьюзан, Йедлін, Кемерон, Брукс, Джонсон, Зардес, Бредлі, Беккерман (Бірнбаум, 60), Зусі, Вондоловскі (Пулішич, 46), Демпсі (Нагбе, 78).

Аргентина: Ромеро, Меркадо, Отаменді, Фунес Морі, Рохо (Куеста, 84), Фернандес (Біглія, 59), Маскерано, Банега, Мессі, Ігуаін, Лавессі (Ламела, 67).

Голи: 0:1 – Лавессі (3), 0:2 – Мессі (32), 0:3 – Ігуаін (50), 0:4 – Ігуаін (86).

Попередження: Вондоловскі (31).

22daa1

Відповідь на питання «Чому збірна США начисто програла цей матч?» має спільне походження з відповіддю на питання «Чому не всі люди можуть освоїти сліпий набір на клавіатурі?». Всі – дорослі, серйозні люди, всі тренуються з одним інструментом протягом однакового відрізку часу. Але у одних все виходить легко, а у інших мозок просто не встигає синхронізувати швидкість думок і рухи пальців. Іншими словами – не дано, ua-football.com.

Футболісти збірної Аргентини швидко переміщали м’яч внизу в найнесподіваніших напрямках, а гравці команди США, щоб якось цьому протидіяти, були змушені читати гру на пару ходів вперед, що їм вдавалося далеко не завжди.

Різниця в класі проявила себе дуже чітко. Навіть забивали аргентинці в стилі типової топ-команди: спочатку Лавессі пішов до кінця і пробив головою, а потім Мессі як рукою зі штрафного поклав м’яча точно в «дев’ятку». Гузан прекрасно знав, проти кого грає, йому просто не вистачило майстерності, щоб якось цьому зарадити, хоча в цих епізодах і Буффон мав би половинчасті шанси на успіх.

Американці пару раз огризнувся і навіть намагалися грати в такий же швидкий пас, що і суперник, але рівень майстерності у футболістів перебував все ж на різних рівнях. На початку другого тайму гра була зроблена: захисники «янкі» проґавили ривок Ігуаїна, Гузан не зробив зайвого кроку назустріч нападаючому, і в результаті той з другої спроби реалізував довгий закид з глибини.

0:3. Можна було сміливо перемикатися на обговорення рекорду Лео Мессі, який обійшов Габріеля Батістуту за кількістю забитих м’ячів за збірну і став найкращим бомбардиром національної команди своєї країни. Чи заб’ють американці гол престижу – все, що залишилося від інтриги матчу. Не забили… У будь-якому випадку, вони грали на межі своїх можливостей, просто об’єктивно слабші у всіх компонентах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...