facebook

Хлопчик врятував потопаючого брата і самотужки реанімував його: «Я робив, як Скеля з мого улюбленого фільму!»

Фільми і мультики насправді «виховують» наших дітей!
10-річний Джейкоб О’Коннор зі штату Мічиган помітив, що його дворічний брат Ділан плаває в басейні обличчям вниз. Замість того, щоб запанікувати і кинутися на пошуки дорослих, Джейкоб сам витягнув брата і зумів його реанімувати! Лише переконавшись, що Ділан почав відкашлювати воду, старший брат відправився за допомогою.

Брати Джейкоб, Гевін і Ділан перебували під наглядом бабусі, поки їхня мама була на роботі. У якийсь момент Джейкоб зрозумів, що давно не бачив Ділана, і відправився на його пошуки. Хлопчик розповідає, що дуже злякався, побачивши брата в басейні. Але він згадав свій улюблений фільм “Сан-Андреас”, який переглядав напередодні.

Хлопчик витягнув брата з води і став тиснути йому на груди, як це робив герой Дуейна Джонсона. І це дійсно допомогло – Ділан частково прийшов до тями і почав кашляти. Після цього Джейкоб побіг по допомогу, і його молодшого брата відвезли в лікарню, повідомляє BBC. Лікарі сказали, що вода не встигла завдати дитині серйозної шкоди і він повністю відновиться.

Мати маленького героя розовідає:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джейкоб вважає, що не зробив нічого особливого. Хтось запитав його, чи вважає він себе героєм, і він відповів:”Я не знаю”.

Дуейн Джонсон не залишився в стороні від цієї історії і висловив захоплення сміливістю Джейкоба:

Вау, приголомшлива історія. Ти справжнісінький герой. Ми всі пишаємося тобою!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...