facebook

Тримайте щелепу обома руками! Стало відомо, як виглядає будинок Януковича під Москвою, це просто космос

Журналісти інтернет-видання Страна.ua взялися за пошуки будинку в Підмосков’ї, де живе екс-президент України Віктор Янукович.

Раніше відомий співак і прихильник сепаратистів на Донбасі Йосип Кобзон заявив, що Янукович є його сусідом, передає Корупція.Інфо

Журналістам вдалося відшукати будинок Кобзона в селі Баковка Московської області. Вони припустили, що в будинку по сусідству і повинен жити Янукович.

«Дача депутата Держдуми – вельми пристойна. Дача Януковича – справжній космос. За парканом, який у висоту не менше чотирьох метрів, не проглядається майже нічого. Видно лише вікна мансардного поверху – чи будинку охорони, чи гаража – вони в цілях безпеки захищені прозорою куленепробивної стіною. Маленька табличка повідомляє нас про те, що будинок охороняє держпідприємство «Охорона» МВС Росії. Інтернет не ловить», – йдеться в розслідуванні.

Трохи походивши біля паркану і спробувавши дізнатися щось про Януковича, журналісти вирушили до місцевої церкви, проте і там не змогли нічого дізнатися про екс-президента.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...