facebook

Адвокат Димінського звинуватив Геращенка та Авакова у брехні

Адвокат Петра Димінського – Микола Лисий – заявив, що радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко збрехав з приводу виклику на допит його підзахисного.

Відповідну заяву адвокат опублікував у Facebook.

Лисий заявляє, що Димінський не отримував повістки на допит.

Якщо Антону Геращенку дорога його репутація та авторитет, упевнений, що йому не складе труднощів оприлюднити цей офіційний документ. А саме – повістку на допит, підписану Петром Димінським та вручену йому у понеділок, 21 серпня 2017 року,
– написав адвокат.

Також він висловив свій подив з приводу слів міністра МВС Арсена Авакова. Зокрема, Лисий запевняє, що допит його підзахисного відбувся 20 серпня, а на 23 серпня жодних допитів не планували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, адвокат пояснив, що Димінський до Женеви не втік, а поїхав з бізнес-візитом.

Нагадаємо, 18 серпня броньований Mercedes, що належить львівському бізнесменові, власнику ФК “Карпати” і телеканалу ZIK Петрові Димінському, в’їхав у легковик, за кермом якого була 31-річна жінка. Вона померла на місці. Усю вину на себе взяв охоронець бізнесмена, якого затримали правоохоронці.

Антон Геращенко 22 серпня повідомив, що Димінський полетів до Женеви, а за кермом авто Mercedes, яке скоїло ДТП, був точно не охоронець бізнесмена.

Петра Димінського офіційно викликали на допит на 23 серпня до слідчого відділу розслідування ДТП ГУНП у Львівській області, куди він так і не з’явився.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...