facebook

Як прощалися з полковником Бойком, якого жорстоко кинули бійці АТО

У Хмельницькому відбувся похорон командира окремого загону спеціального призначення, командира 2-ї окремої розвідувально-пошукової групи спеціального призначення полковника Олександра Бойка

Військовий загинув при виконанні бойового завдання 3 червня в Луганській області.

Військовий брав участь в ряді небезпечних боїв в АТО, в тому числі у звільненні луганського аеропорту.

Труну з тілом воїна жителі міста зустрічали, стоячи на колінах. Заступник командування Нацгвардії України Ярослав Сподар посмертно вручив Бойку звання полковника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що 3 червня 2017 року вранці група з 5 осіб вирушила на виконання бойового завдання, однак потрапила під обстріл і понесла одну бойову втрату: командир був важко поранений, а волонтери звинуватили бійців-підлеглих в його смерті.

Згодом 12 серпня глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко оголосив інформацію, після довгих пошуків тіло убитого 3 червня у бою під Попасною полковника спецназу Нацгвардії Олександра Бойко доставлений в Сєвєродонецьк.

Пізніше в мережі розгорівся неабиякий скандал у зв’язку з публікацією даний про бійців, які виконували бойове завдання вшити з Бойком. Багато встали на захист військових і порекомендували недоброзичливцям дочекатися результатів офіційного розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...