facebook

Патріотизм – це любов: найвлучніші цитати зірок до Дня Незалежності України

Уже незабаром вся Україна відзначатиме чи не найголовніші дати у своїй історії – День Державного Прапора та День Незалежності.

Це не лише 26 років життя відновленої держави України після проголошення урядом Акту про незалежність, це, передусім, тисячолітня славна і багатострадальна історія українського народу – дорога великої Нації до Волі.

Вітчизняні зірки тепло висловились про свою батьківщину.

“Наші діти, підлітки, ті, кому від 15 – знатимуть ціну свободи! Вони назавжди запам’ятають, хто головний у країні! Вони не соромитимуться свого прапора і гімну! Вони знатимуть, чим відрізняється їхня нація від сусідніх! Вони цінуватимуть свій голос і розумітимуть, кому довіряти свою державу!” – кліпмейкер Алан Бадоєв.

“Ми – українці. Весь народ України не боїться агресорів і захищає країну! Але наодинці з монстром, що перевищує нас у рази, без допомоги і підтримки світової спільноти, ми приречені на нерівний бій. І ми до нього готові”, – співачка Руслана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Щоранку кожен житель моєї України починає однаково. Ми прокидаємося в надії на те, що все, що відбувалося ще вчора, весь цей кошмар, – закінчений. Що в нашій країні настав мир!” – співачка Аня Сєдокова.

“Я зрозумів, що людина не може бути перекотиполем. Ти повинен визначити для себе, хто ти такий. Тому що без коренів рослина рідко може повноцінно існувати. Я для себе вирішив: так, моє місто – це Київ, я українець”, – музикант Олег Скрипка.

“З приводу мотивації патріотизму. Патріотизм – це любов. Люблять не за щось, а тому що не можуть не любити. Російськомовна Україна має таке саме право на український патріотизм, як і україномовна. І обов’язок несе такий самий”, – музикант Святослав Вакарчук.

“Якщо ти любиш Україну, то підтримуй її своїми справами. Зміни в державі повинні починатися із змін у голові”, – музикант Віктор Бронюк

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...