facebook

Американські ЗМІ написали про зв’язки родини Трампа з російським олігархом Абрамовичем

Іванка Трамп та зять президента США Джаерд Кушнер вже не один рік підтримують дружні стосунки з парою Роман Абрамович – Дар’я Жукова Матеріал про це з’явився 18 серпня на сайті агенції Bloomberg.

За даними авторів статті, чоловіки зустрічалися зо 3-4 рази, тоді як їхні дружини приятелюють ціле десятиліття. 2014 року подружжя Кушнерів на запрошення Жукової провели 4 дні у Росії. Вони навіть сиділи разом на благодійній вечері, присвяченій збору коштів для Московського єврейського музею, а Кушнер інвестував в онлайновий арт-бізнес, засновником якого є Жукова. Тоді Іванка розмістила фотографії події в Instagram і подякував Жуковій за “незабутні чотири дні в Росії!” Представник Абрамовича заявив журналістам, що з того часу мільярдер нібито не спілкувався з Кушнером.

Також Іванка Трамп, Кушнер і його брат Джошуа супроводжували Жукову на спортивних змаганнях у Нью-Йорку. Познайомила ж Іванку та Дарію колишня дружина Руперта Мьордока, Венді Денг. “Немає жодних свідчень того, що зв’язки подружжя мають щось спільне з втручанням Росії у виборах в США. Фактично, історія їх стосунків – це сучасна трансглобальна еліта: мережа грошей, влади, мистецтва та благодійності пов’язує світових багатіїв, долаючи державні кордонів.

З іншого боку, це показує, наскільки загрозливими можуть виявитися такі взаємні зобов’язання, коли починають розмиватися соціальні, ділові та політичні межі”, – наголошується у матеріалі. Разом з тим, першим про зв’язки родини Трампа з Жуковою написав портал The Bell. За словами видання, Жукова має чимало знайомств в американському істеблішменті. Кілька років тому вона влаштовувала високопоставленим росіянам зустріч з Майклом Блумбергом – тоді мером Нью-Йорка.

Окрім того, у січні на запрошення Іванки вона була одним з гостей закритої вечірки з нагоди інавгурації президента. Брат президентського зятя – Джошуа – ключовий бізнес-партнер Жукової. У 2010 році фонд Джошуа Кушнера Thrive Capital, перерахувавши $ 1,5 млн, врятував від закриття стартап Жукової Artsy – онлайн-платформу для колекціонерів мистецтва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...