facebook

“Шукаємо молодого хлопця. Хочемо подякувати йому”,- у мережі розшукують дальнобійника, який врятував життя чоловіку

Вночі з 10 на 11 серпня близько першої ночі на митниці Мостиська, що на кордоні із Польщею 41-річному чоловікові стало погано, у нього трапився cepцевий нaпад. Першу допомогу йому надав невідомий чоловік, якого тепер розшукують родичі далекобійника.

Про це на сторінці “Людоньки, порадьте” в соціальній мережі написала сестра потерпілого Nadiya Baydala.

“Людоньки на вас вся надія! Шукаю людину, яка врятувала життя моєму брату на границі Мостиська з польської сторони, в брата, йому 41 рік, звати Володя стався cepцевий нaпад, інфaркт, якби не цей хлопець, як брат сказав він з Івано-Франківська далекобійник, могло все закінчитись погано! Він врятував брату життя дав йому нітрогліцерин, і допоміг йому прийти до тями.

Перший приступ в нього був ще у сні, другий на митниці, це було вночі з 10 на 11 серпня близько першої ночі на митниці Мостиська. Шукаємо молодого хлопця, імені брат не пам’ятає він теж далекобійник як і брат, фура була з Франківська. Хочемо подякувати йому, якби не він хто знає якби все закінчилось!

Світ не без добрих людей! Шануйте один одного і приглядайтесь до людей в любій ситуації, не будьте байдужі до чужинців! Дякую і прошу про репост!!!”,- написала пані Надія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...