facebook

Дівчинка безслідно зникла у власному будинку на 24 роки. Причина цього просто вражає!

Животрепетна історія Елізабет Фрітцль сколихнула весь світ. Дівчина мешкала в місті Астен (Австрія) разом зі своїми батьками. В зв’язку з жахливим ставленням батька до неї, Елізабет планувала у 18 років втекти з домівки на пошуки кращого життя.

Коли дівчинці виповнилося 18, вона почала працювати в ресторані. Але як тільки в її житті все стало налагоджуватися, 21 серпня 1984 року Елізабет зникає.

Мати дівчини пише заяву до поліції про її зникнення. Перший доказ вдається знайти у її листі, у якому вона пише, що вона хоче назавжди залишитися зі своїми друзями подалі від батьків.

Також вона зазначила, що не хоче, аби мама та тато знайшли її. Це було справжньою загадкою, так як ніхто з її друзів не знав, де вона.

Після передачі листа у руки поліції, батько Елізабет розповів, що вона знаходилася під пресом якоїсь релігійної секти. Але поліція та весь світ вважали, що дівчина просто втекла зі своєї волі.

Її друзі та мати знали, що вона скоріше за все тепер живе кращим життям. Але ось чого вони дійсно не знали, так це те, що за всім цим загадковим зникненням стоїть сам батько дитини. 

Весь цей час Елізабетбула заручницею у своєму власному будинку! Дівчина мешкала у

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

маленькій кімнаті в підвалі. Кімната була звуконепроникна, і вона залишалась там у заручниках на протязі 24 років!

За всі ці довгі роки Елізабет винесла  стільки мук та знущань, що не кожній дорослій людині під силу.

Рідний батько навіщав її з їжею 1 раз на 3 дні. Та крім фізичного насилля, він знущався над нею сексуально. В результаті, дівчина була вагітною від власного тата 7 разів!

На потязі всього цього часу, Елізабет та її діти вимушена була жити у жахливих умовах без будь-якого контакту з навколишнім світом.

Увесь цей час чоловік дуже ретельно приховував свій злочин. 

Із семи дітлахів один помер через декілька днів після народження, троє мешкали разом з нею у підвалі, а інші проживали разом з батьками Елізабет.

Батько пояснював появу дітей просто: їх дочка залишала малюків на порозі батьківського будинку, а сама швидко «змивалася» в невідомому напрямку.

Але, як відомо, ніякий злочин не може бути ідеальним.

Будучи заручницею, дочка ЕлізабетКерстен, сильно захворіла, і батькові довелося відвезти її до лікаря.

Останній виявив у дитини серйозні проблеми з нирками. Чоловік розповів лікарні, що знайшов нещасне дитятко на дорозі. На щастя, лікарі не повірили йому і викликали поліцію.

Відчувши себе у безвихідному становищі, чоловік вирішив визволити Елізабет з трьома її дітлахами.

Після численних курсів реабілітації, сім’я переїхала до невеличкого села…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...