facebook

Концерт Мериліна Менсона в Києві: “рекорд” шахраїв та жарт про “сучку” Москву

Епатажний рокер Мерилін Менсон 2-го серпня відіграв концерт у київському Палаці спорту.

Своїх українських фанів артист, як і очікували, вразив вокалом, макіяжем та спецефектами, а громадян “за порєбріком” обурив жартом про Москву, де виступав якраз перед цим.

“Києве! Я не хочу бути політизованим, але щойно ви змусили Москву звучати мов сучку!” (“I don’t want to be political, but you just made Moscow sound like a bitch”), – гукнув Менсон залу.

Схоже, рокер мав на увазі, що ревище київської публіки було дужчим за “скавчання” московської, але Мерилін, відомий своїми ексцентричними витівками, знаючи, що відбувається нині між Росією та Україною, не відмовив собі в задоволенні потроллити людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Російські ЗМІ хутко підхопили скандальну фразу, витлумачивши її як “українці змусили Москву скавчати як сучку”, і соцмережі тепер нуртують.

До слова, із аеропорту “Бориспіль” Менсон устиг на прощання надіслати теплий меседж українцям. У своєму Instagram він запостив фото себе з хлоп’ям та написав: “В Україні найхардкорніші фани”.

Ukraine has the most hardcore fans.

Допис, поширений Marilyn Manson (@marilynmanson)


У Twitter же рокер підписав цю ж світлину інакше: “Мерилін Менсон та перелякані діти”.

Між іншим, заява Мериліна – не єдиний скандал навколо київського концерту. Як повідомив сайт Karabas, близько тисячі квитків виявилися фальшивками, проданими шахраями. Через це на вході утворилися величезні черги.

Як розповіли організатори шоу з компанії “Мельница”, за учорашній вечір було зафіксовано рекордну для Палацу спорту кількість спроб подвійного/потрійного проходу на концерт за одним штрих-кодом. Понад тисяча квитків була придбана глядачами невідомо в кого і, як правило, вже після того, як аналогічний штрих-код минув турнікет.

Сайт наголошує, що в 99% випадків квитки, придбані з рук, є такими “клонами”. А ще застерігає глядачів не викладати в соцмережі фото своїх квитків зі штрих-кодами.

Нагадаємо, велика халепа з квитками була й на нещодавньому київському концерті Depeche Mode.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...