facebook

“Розпад України неминучий”: на КремльТВ запропонували створити “бандерівську державу”

Російський журналіст, політолог і декан Вищої школи телебачення МДУ Віталій Третьяков закликав створити на заході України окрему державу, до якої увійдуть “приховані і відкриті бандерівці”.

Маразматична заява прозвучала в прямому ефірі пропагандистського ток-шоу “Вечір з Володимиром Соловйовим” на телеканалі “Росія 1”.

За його словами, в середньотерміновій перспективі “розпад України неминучий”, а “знищити бандерівців” буде “неправильно і негуманно”.


“Я вважаю, що цих всіх бандерівців, прихованих і відкритих… Куди їх дівати? Не знищувати ж їх? Це неправильно, негуманно. Їм потрібно дати цю територію на заході нинішньої України. Їм потрібно дати створити свою повноцінну бандерівську державу. Там є проблема русинів, яких потрібно захистити. Подивимося, чи зможуть вони зайнятися чим-небудь? Продуктивною працею, наприклад”, – сказав Третьяков.
Він також висунув припущення, що “ці люди будуть колись управляти звільненою від Порошенка Україною”.

“Вони ж не захочуть сидіти в підпіллі. Займуть командні висоти, ідеологічний відділ. Тому потрібно не публічно, але всерйоз про це думати!” – додав пропагандист, чим викликав істеричний сміх у студії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...