facebook

Український пілот-герой здивував відповіддю щодо фото Лаврова

Пілот Олександр Акопов, який посадив розбитий літак у Стамбулі, заявив, що не буде змінювати фото з Сергієм Лавровим у Facebook.

Як відомо, у мережі розгорівся цілий скандал – інтернет-користувачі почали підозрювати українського пілота Олександра Акопова у прихильності до “русского мира”, а саме глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

В інтерв’ю одному з українських видань Акопов заявив, що поставив у свій профіль у Facebook фото з російським міністром Сергієм Лавровим, тому що дуже на нього схожий.

Це наша борт-провідниця мене сфотографувала. Я просто-напросто схожий на Лаврова. У нас одного типажу обличчя, риси схожі. Так, я поставив на аватарку, але це було давно, ще до початку війни у Донецьку,
– запевнив пілот.

Незважаючи на негативну реакцію та зауваження людей він фото профілю міняти не збирається. Та й Президент України Петро Порошенко з приводу фото Лаврова йому нічого не казав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я не збираюся її міняти. Хоча після того, як я посадив літак, і в соцмережах почали писати про мене, сторонні люди почали мені радити поміняти аватарку. Але я розумію, що це меркантильні інтереси. Я-то ніяк не пов’язаний з політикою”, – вважає Олександр.

На звинувачення у сепаратизмі за симпатії до Росії пілот-герой відповів, що попри його певні симпатії до РФ він живе в Україні.

Розумієте, говорити можна все, що завгодно. Симпатії до Росії? Так, у мене є симпатії до Росії. Симпатії до російського хокею. А до футболу – українського. Але живу-то я і працюю в Україні. Звинувачувати мене в сепаратизмі не варто,
– сказав Олександр Акопов.

Нагадаємо, літак, яким керував українець Олександр Акопов, серйозно постраждав від граду під час вильоту з міжнародного аеропорту в Стамбулі. Українець в екстремальних умовах посадив цей літак і фактично врятував життя 127 пасажирів.

Згодом Президент України Петро Порошенко повідомив, що нагородив льотчика Олександра Акопова нагородою “За мужність” за те, що врятував пасажирів судна під час негоди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...