facebook

Маршрутка після аварії знесла пост поліції на Рівненщині

Напередодні на в’їзді до міста Сарни сталося зіткнення автомобіля Mazda CX-7 із маршрутним таксі, в результаті чого було пошкоджено спостережний пост поліції із нагляду за дорожнім рухом та припарковане поруч службове авто правоохоронців.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, у результаті інциденту чотири особи зазнали тілесних ушкоджень.

Слідчо-оперативна на місці події встановила, що 40-річний водій Mazda CX-7, житель Рокитнівського району, на перехресті з круговим рухом не надав переваги та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes-Benz, маршрутним таксі, під керуванням 35-річного жителя Сарненського району. Від удару автомобіль Mazda CX-7 відкинуло в бік, а маршрутне таксі за інерцією в’їхало та пошкодило спостережний пост поліції із нагляду за дорожнім рухом. Припарковане поруч службове авто зазнало незначних механічних пошкоджень,
– розповіли правоохоронці.

Зауважимо, що внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири Mazda CX-7: 38-річна дружина водія та троє малолітніх дітей: 9-ти, 10-ти та 12-ти років. Однак потерпілі від госпіталізації відмовилися, відтак їм було надано медичну допомогу на місці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Серед пасажирів легковика перебували діти

У маршрутному таксі своєю чергою на момент аварії перебувало біля шести пасажирів. Ніхто зних не постраждав.


З пасажирів маршрутки ніхто не постраждав

Наразі триває досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поміщено на території Сарненськоговідділу поліції.

Додамо, що водії за результатами тестів були тверезими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...