facebook

Жінка повинна знати собі ціну, але ніколи не називати її

Шерон Стоун відома як володарка найвищого IQ на Голлівудських пагорбах. Їй вже майже 60, але блискуча актриса не розгубила запасу гумору і продовжує сипати дотепними перлами, в яких набагато більше правди і життєвої мудрості, ніж в порадах досвідчених гуру. На кінець, в тому, що стосується сучасної жінки і її місця в цьому світі. Шерон Стоун – про красу, старіння, чоловіків і сім’ю.


Пластична хірургія – це не моє, але я не засуджую жінок, які вдаються до послуг хірурга. Якщо це робить вас щасливою – чому б і ні?
Не стану приховувати, що пробувала ботокс. І не раз. Але вчасно зупинилася, щоб не перетворитися в одну із золотих рибок, які борознять голлівудські простори. Через ботокс всі актриси разом стали схожі один на одного. Мені ж хочеться залишатися собою. Нехай у мені бачать жінку, за плечима якої роки цікавого життя.
У Каліфорнії живе 400 тисяч фарбованих блондинок з однаковими носами, гігантськими губами, з імплантатами в щоках і з білосніжними зубами. І хіба хтось знаходить це привабливим?
У першій половині життя твоє обличчя – це те, з чим ти народилася. У другій половині – те, чого ти заслуговуєш.

Жінка за все своє життя змінює багато облич. Це немов зачіска – ми не можемо бути весь час з однією і тією ж. Протягом життя ми еволюціонуємо і міняємося. Ми вчимося, ми дорослішаємо. Ми дивимося на життя по-іншому, і життя по-іншому дивиться на нас.
Навіть найдорожчій косметиці і найдорожчій зачісці не під силу зробити жінку красивою. Найяскравіші, найцікавіші жінки – ті, за плечима яких життя зі злетами і падіннями.
Ідея вічної молодості – міф. Я не хочу бути «нестаріючою красунею». Я хочу бути жінкою, яка найкращим чином виглядала б в свої роки.
Ава Гарднер була найпрекраснішою жінкою в світі. Чому? Вона ніколи нічого з собою не робила. Вона виглядала як жінка і ніколи не намагалася виглядати як дівчинка.
Я живу з одними і тими ж грудьми протягом усього життя.
Пережиті нещастя і проблеми зі здоров’ям змусили мене припинити займатися тим, що робило мене нещасною і болючою.

По-справжньому гарна жінка завжди добра і до інших жінок, і до людей взагалі. Вона не сприймає суперництва, інтриг і підлості.
Вираз обличчя жінки набагато важливіший її одягу.
Якщо ти розумна, то будеш і красива. Некрасивих немає. Хтось гарний, як троянда, хтось як кактус.
Ніколи серйозно не замислювалася, красива я чи ні. Але я знаю один чарівний прийом: вміння створювати ілюзію привабливості. Коли жінка заходить в кімнату, присутні реагують не на її красу, а на силу і енергію, яка від неї виходить.
У свої 57 я відчуваю себе більш впевненою і спокійною, ніж будь-коли. Не знаю, чи пов’язано це з духовністю або я просто стала мудрішою. Але з віком ви стаєте більш перебірливими в тому, з ким проводити свій час і чому присвячувати своє життя.
Мене можна підкупити квітами і запрошенням на вечерю. Мені подобаються чоловіки-джентльмени. Але я терпіти не можу, коли недооцінюють мій інтелект. Я вимагаю поваги до себе – і хочу відчувати повагу до партнера.

Можу бути милою і приємною, але це нецікаво. Бути милим і приємним – не головна мета в житті. Я намагаюся бути чесною – як з собою, так і з тими, хто оточує, і це не завжди приємно. Ніколи не намагалася бути всесвітньою улюбленицею.
Люди бояться змінюватися – їм здається, що вони втратять щось. Вони забувають, що ж можуть і придбати чимало нового!
Думаю, що довгий час люди просто не знали, як до мене ставитися і що зі мною робити. Я виглядала як Барбі, у мене був голос офіціантки з бару і я говорила обурливі речі – важко сприймати таке поєднання.
Дійсно важливо, щоб у людей, які розпоряджаються життям інших людей, було справедливе, правдиве і жалісливе ставлення до всіх людей, а не вибірково до деяких з них.
Мені здається, що я вже народилася сорокарічною. Мені не було і року, а я вже ходила і щось торохтіла. Потім стало тільки гірше. Уже в початковій школі я зводила всіх з розуму, тому що задавала дорослі питання – і вимагала на них дорослих відповідей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У цьому житті не важливо, як ти падаєш. Важливо, як ти піднімаєшся.
Жінка не повинна брати на себе відповідальність за все на світі.
Ставши буддисткою, я зрозуміла, що сором придумав чоловік, – в природі немає сорому. Це не що інше, як спосіб маніпулювати людьми.
Жінки, може, й імітують оргазм. Зате чоловіки імітують відносини.
Краще бути зовсім одній, ніж відчувати себе самотньо поруч з неправильним людиною.
У ліжку я найбільше люблю читати сценарії.
Смерть не раз тарабанила своїми кощавими пальцями в мої двері, але я їй не відкрила. Вона навчила мене жити по-новому. Цей стукіт у двері розбудив мене.
Одного разу дівчата самі стають тими чоловіками, за яких колись мріяли вийти заміж.
Ніколи не лягай у ліжко з тим, у кого більше проблем, ніж у тебе.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...