facebook

“Нехай щастить” чи як там у вас? – “Не х*й шастать”: До оновлених санкцій ЄС проти Криму приєдналися ще 5 країн

П’ять країн приєдналися до рішення Ради ЄС про продовження обмежувальних заходів, запроваджених у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя. Про це йдеться на сайті Європейської Ради, передають Патріоти України.

“Країни-кандидати на вступ до ЄС Чорногорія і Албанія, член європейської економічної зони Норвегія, а також Грузія і Україна приєдналися до цього рішення”, – зазначається у заяві.


Ніхто не задумується, яким чином заробітчанам даються гроші
Усі п’ять країн забезпечуватимуть відповідність своєї національної політики ухваленому рішенню Євроради. ЄС бере до уваги крок і вітає його. Нагадаємо, Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи у відповідь на нелегальну анексію Криму та Севастополя Росією на рік – до 23 червня 2018 року.

У 2014 році ЄС запровадив секторально-економічні обмежувальні заходи проти російської економічної діяльності на території тимчасово окупованої АР Крим та міста Севастополя. Йдеться про заборони та обмеження для компаній та приватних осіб з ЄС щодо діяльності в Криму у торговельно-економічній, фінансовій та інвестиційних сферах, енергетиці, туристичній галузі.

Європейці та зареєстровані в ЄС компанії не можуть купувати нерухомість або юридичні компанії у Криму, фінансувати кримські компанії або надавати їм супутні послуги. Туристичним операторам ЄС заборонено надавати послуги в Криму та Севастополі. Зокрема, європейські круїзні судна не зможуть заходити до портів Кримського півострова, за винятком екстрених випадків.Окрім цього, заборонено експорт деяких товарів і технології кримським компаніям або для використання в Криму. У зворотному напрямку заборонений імпорт товарів із Криму за винятком, якщо вони мають сертифікат походження, виданий уповноваженим органом влади України. Заборони та обмеження стосуються транспортної, телекомунікаційної та енергетичної галузей, пошуку, розвідки і видобутку нафти, газу та мінеральних ресурсів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...