facebook

Путін потрапив в пастку із Мінськими домовленостями

Російський політолог, доктор історичних наук, старший науковий співробітник Brookings Institution Лілія Шевцова переконана, що Мінські домовленості повинні були стати пасткою для України, а стали пасткою для Росії.

49240_w_300

“Що ж Захід? В особі прибувших на Петербурзький економічний форум голови Єврокомісії Жана-Клода Юнкера і італійського прем’єра Маттео Ренці (пройдисвіт Саркозі нікого, крім себе, не представляв) Захід підтвердив, що торг недоречний і санкції зніме в обмін на виконання Мінських домовленостей по Донбасу. От халепа. Ці домовленості повинні були стати пасткою для України, а стали пасткою для Росії”, – пише Шевцова у своєму блозі на nv.ua і дадає, що Росії не вийде одночасно і дружити , і воювати із Заходом.

“Дружити і воювати з Заходом одночасно в суспільній свідомості вимагає особливо витонченої еквілібристики. Тим більше, коли конфронтація із Заходом і для політичного класу, і для частини суспільства стала способом життя. Доказом цього є марсельський фанатський шабаш. А обліт американських авіаносців є звичним для нас способом примусу до любові. Інших-то теж немає!”, – резюмує Шевцова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін буде намагатися будь-що розколоти єдину позицію Заходу щодо подальших санкцій супроти Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...