facebook

Дешеві авіаквитки: куди можна злітати з України за 600 гривень

Літо в самому розпалі. Якщо ви все ще не спланували свою подорож, кращий варіант – звернутися за допомогою до рейсів лоукостерів.

В Україні є мінімум 10 всесвітньо популярних лоукостерів, які допоможуть істотно заощадити на польотах за кордон

WizzAir – лоукостер з Угорщини, Який пропонує рейси Фактично по всій Європі. В Україні WizzAir літає з Києва та Львова. Зручніше за все за допомогою цієї бюджетної авіакомпанії добиратися до Німеччини і Польщі.

Ірландський лоукостер Ryanair у 2017 році нарешті добрався до України. Поки що, правда, тільки зі Львова. Поки що Ryanair анонсувала 11 рейсів з України, а ціни стартують від 800 гривень.

Air Arabia та Flydubai – ці дві авіакомпанії з ОАЕ НЕ є класичними лоукостерами – часом їх ціни порівнянні зі звичайними авіаперевізниками. Однак іноді вони пропонують хороші знижки та цікаві акції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Pegasus Airlines – турецька бюджетна авіакомпанія, яка здійснює рейси в межах Європи і Туреччини. В Україні лоукостер літає з Києва, а вартість квитків стартує від 3 тисяч гривень.

Vueling Airlin – головний повітряний хаб іспанського лоукостера розташований в Барселоні, куди і відправляється більшість рейсів авіакомпанії. В Україні Vueling літає з Києва в Барселону і Рим.

Lot Polish Аirlines літає з України в США, Канаду, Європу і на Близький Схід. Переліт з Києва до Тель-Авіва і назад обійдеться від 5025 гривень, з Києва до Праги і назад – від 4699 гривень, з Києва в Мілан і назад – від 5799 гривень.

AegeanAir літає з України в великі міста Європи. Економить, як правило, на кількості сумок. Розмір одного місця реєстрованого багажу бути не може перевищувати 158 см (довжина + ширина + висота).

GermanWings літає з України в великі міста Європи. Наприклад, переліт з Києва до Парижа обійдеться в 6277 гривень, а в Барселону – ось 7848 гривень.

І, нарешті, Atlasjet літає в Туреччину. Ціни стартують від 3000 гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...