facebook

Синоптики розповіли що буде з погодою на початку тижня

23 липня, в неділю, на більшій території України очікується незначне похолодання, також синоптики обіцяють дощі в Донецькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Черкаській областях і сильну спеку на півдні – до 35 градусів.

Як повідомляє replyua.net з посиланням на Гідрометцентр, завтра, 24 липня, в багатьох регіонах температура знову почне підвищуватися, однак грозовий циклон поки не піде з країни.

За прогнозами синоптиків, у понеділок, 24 липня, грозові дощі вже охоплять майже всю Україну – зливи очікуються в Одеській області, в центрі і на заході (у всіх областях), а також місцями в східних регіонах. На сході і в центрі стовпчик термометра підніметься до 31 градуса, а на півдні буде вже 35 градусів. Лише в північних областях очікується прохолода – близько 27 градусів, а в західних регіонах буде до 30 градусів.

Аналогічну погоду синоптики обіцяють і у вівторок, проте грозовий циклон трохи переміститься. Дощі пройдуть у всіх східних, західних і центральних областях, а в Одеській області вони припиняться. Сухо і спекотно буде на півночі і на півдні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...