facebook

Флінг-відчуття на одну ніч

В останні роки, любов до сексу набуває популярності не тільки серед чоловіків, а й серед жінок. «Правильні» дівчатка інколи самі стають ініціаторами бурхливих і безресурсних романів на одинці. Статистичні дані свідчать, що кожна четверта жінка у віці від 22-38 років спробувала «флінг».

Що таке флінг?

Флінг – це не розпуста та нічого спільного немає з розбещеністю. Це не порочність, не патологія – це любов до сексу в чистому вигляді на одну ніч. Флінг існує для втілювання своїх сексуальних фантазії в реальність, допомагає отримати максимум задоволення від свого партнера. Але потрібно поважати себе, знати свої межі, якщо чогось робити не хочеться то не треба підлаштовуватись під партнера або вимагати це від нього. Проте це не повинно входити в звичку і набувати посімейного характеру, інакше враження від флінгу зійдуть нанівець, тоді це можна трактувати, як нерозбірливі стосунки.

Який би це не був секс, обов’язково потрібен захист.

Шанувальники флінгу – люди з високою сексуальною активністю які відчувають непереборну потребу в самовираженні, через що і схильні до підвищеного ризику гінекологічних захворювань.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незахищений секс може призвести до зараження ВІЛ та інфекціями що передаються статевим шляхом (гепатитВ, С, хламідіоз, сифіліс, гонорея, трихомоніаз, герпес, вірус папіломи людини) а також до небажаної вагітності.

Після незахищеного статевого акту протягом 72 – год потрібно звернутись до гінеколога. Спочатку слід провести туалет зовнішніх статевих органів, здійснити сечопуск. Обробити зовнішні статеві органи антисептиком наприклад: міфамістин або бетадином. Звернутись до гінеколога чи до венеролога і пройти профілактичне лікування від тяжких інфекцій таких як хламідіоз, уроплазмоз, гонорея, трихомоніаз. А через 2 тижні пройти діагностику ПЛР на вище вказані інфекції.

Профілактичне лікування не захищає від ВІЛ, гепатитів, герпесу, папіломовірусної інфекції, тому через 4-6 тижнів слід провести обстеження або підібрати препарати для екстреної контрацепції.

Пам`ятай!!!

Презерватив частково захищає від гонореї, сифілісу, але цілком є не єфективним для захисту від вірусних інфекцій: герпесу, гепатитів, папіломовірусної інфекції.

Тому варто мати свого лікаря гінеколога, який в потрібний час та при будь-яких ситуаціях, повністю може допомогти Вам.

P.S. Не зловживай здоров’ям – воно у Тебе одне!!!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...