facebook

Справжні жахи лікарні на українському курорті: жінка показала фото нелюдських умов

Жінка на курорті у Генічеську, що на Херсонщині, показала фото центральної лікарні – будівля у жахливому стані.

Світлинами поділилась Аліна Семерякова, яка потрапила у лікарню з донькою – дівчинка під час відпочинку на Чорному морі захворіла ангіною.

“Гнійна ангіна. Гаряча, як грубка, Ліса. Температура – 43. Судоми і холодні жовті кінцівки. Швидка, яка відмовилася їхати за дитиною 20 кілометрів на стрілку в 6 ранку: “Везіть самі, машин немає. Тільки зателефонуйте ще раз на 103 і відмініть виклик, а то нас лаяти будуть”, – розповідає відпочиваюча.

За словами Аліни, до педіатра теж потрапили не одразу, бо була чимала черга, а пропускати ніхто не хотів. Також матір дівчинки зіткнулась з хабарництвом у лікарні – за результати аналізів через годину у лікарні вимагали 100 гривень.

Летять купюри направо і наліво. Купують нам шанс, швидкість і якість. Лікарі дякують, як меценату. Лікарня, яка пережила бомбардування курортними сезонами. Персонал, втомлений від курортників і літа,
– пише розчарована жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також її вразила палата з облупленими стінами і крапельниця, яку поставили її дитині – зроблена вона була зі звичайної пластикової пляшки, яку зачепили вішалкою до штатива.

“Нова локація для зйомок хоррора. Країна, в якій виживають найсильніші. Країна, де важко жити і легко вмирати.
Країна, яку я не кину, але дитину відправлю подалі і назавжди”, – додала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...