facebook

Ще один фігурант “газових схем” Онищенка опинився на лаві підсудних

Солом’янський районний суд Києва заарештував ще одного фігуранта “газової справи”, в якій підозрюють нардепа Олександра Онищенка.

697220

Валерія Посного заарештували на 2 місяці з можливістю внесення застави в розмірі 1 мільйон гривень гривень, передає РБК-Україна.

Повідомляється, що звинувачення просило призначити заставу у розмірі 1 мільярд гривень, тому має намір подати апеляцію.

Зазначимо, Посного підозрюють у газових махінаціях, в результаті яких Україні завдано шкоди на кілька мільярдів гривень. Підозрюваний проходить по справі, в якій НАБ підозрює нардепа Олександра Онищенка.

Нагадаємо, антикорупційний прокурор Назар Холодницький підтвердив, що передав генпрокурору матеріали для підготовки подання на зняття недоторканності з народного депутата Олександра Онищенка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Генпрокурор Юрій Луценко звернувся до Верховної Ради з поданням про зняття депутатської недоторканності та арешт народного депутата Олександра Онищенка. Онищенка підозрюють в причетності до газових махінацій. Однак Верховна Рада так і не змогла прийняти відповідне рішення. Сам Онищенко за цей час втік з України, і повернувся лише після закриття сесії ВРУ.

Нагадаємо, суд заарештував на 2 місяці екс-заступника глави “Нафтогазу” Кацубу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...