facebook

Хлопця з тату на півобличчя не хочуть брати на роботу: просить про допомогу у соцмережі

Хлопець, чиє обличчя наполовину вкрите татуюванням «DEVAST8», розповідає про труднощі з пошуком роботи.


19-річний Марк Кроп зробив татуювання, коли в минулому році п’яний гнав самогон зі своїм братом у в’язниці в Новій Зеландії. Він потрапив за ґрати за те, що хотів з ножем пограбувати туриста, намагаючись продати йому підроблений канабіс.

Але тепер, після 2-річної відсидки за збройне пограбування, татуювання вплинуло на перспективи Марка знайти роботу. Зневірений хлопець звернувся по допомогу в Facebook, написавши на сторінці пошуку роботи в Окленді:

Ей, я дуже люблю працювати, але є одна річ, яка не дає мені це зробити, і це татуювання на моєму обличчі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пригнічений Марк розповідає, що ніхто не хоче давати йому шансу через величезну наколку, хоча хлопець наполягає, що не пов’язаний ні з якими бандами.

Він каже:

Один роботодавець сказав мені: «Я б ніколи не найняв тебе з твоїм обличчям, я б навіть ще раз не подивився на тебе». Були інші люди, які просто знизали плечима і сміялися наді мною.

Але в Facebook татуювання хлопця було сприйняте позитивніше. Користувачі похвалили Марка за завзятість, висловили пропозиції щодо макіяжу для маскування татуювання, а деякі навіть обіцяли зв’язати його з потенційними роботодавцями.

Один з них написав:

Ми всі робимо тупі речі, але я впевнений, ви один із найпрацьовитіших працівників, який коли-небудь може знадобитися роботодавцю!

А інший додав:

Удачі, брате, сподіваюся, що хтось дасть тобі можливість, добре, що ти виставив себе напоказ!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...