facebook

Поки дітей селян мобілізують в армію — депутати демобілізуються на футбол

В армію мобілізують дітей селян, робітників, бюджетників. А депутати-черпаки, як кажуть в армії, “дембельнулися” вчора на футбол у Париж і досі не повернулися. У той час, коли мільйони українців не знають, як звести кінці з  кінцями, коли більшість людей не бачать майбутнього і перспективи, на превеликий жаль, в рідній країні, депутати дозволяють собі не приходити до  парламенту ні в середу, ні в четвер, ні  в п’ятницю.

ljashko_4

 

Чи може країна, яка перебуває в стані військової агресії, в стані економічного занепаду, під час демографічної катастрофи, дозволити собі існування парламенту безвідповідального, боягузливого,  недієздатного  і політично аморального?  Це риторичні питання, на які, я переконаний, українці дадуть відповідь на найближчих виборах.
Фракція Радикальної партії упродовж чотирьох тижнів блокує парламентську трибуну з вимогою розв’язання проблем українських громадянам. Нещодавно 9 червня Національна комісія з питань регулювання ринку комунальних послуг, яку в незаконний спосіб  очолює виходець з фірми “Рошен” на прізвище Вовк, прийняла рішення підняти тарифи. Тепер мільйони українців будуть віддавати майже всю свою зарплату за сплату комунальних послуг: гарячої води і опалення.
Саме тому, блокуючи парламентську трибуну, ми вимагаємо від уряду скасувати рішення про підвищення тарифів. Також  цього тижня ми звернулися до адміністративного окружного суду міста Києва з вимогою скасувати рішення уряду і рішення НКРЕКП про підвищення тарифів.
За підрахунками наших фахівців-економістів максимальна ціна на газ вітчизняного видобутку для громадян має бути не більше 3 тисяч гривень за тисячу  кубометрів. Прив’язка ціни на газ вітчизняного видобутку до ціни на імпортний газ, як це встановлено змінами до постанови Кабінету Міністрів номер 758 (від 29 квітня 2016 року) є абсолютно необґрунтованою, у цій схемі закладено корупційний механізм нарахування вартості житлово-комунальних послуг. І за цю корупцію, за ці зловживання мають розраховуватися українські громадяни .
Саме тому фракція Радикальної партії вимагає від парламенту ухвалити постанову про проведення перерахунку ціни на газ для населення, встановлення економічно обґрунтованої ринкової ціни, яка не може складати, зважаючи на собівартість видобутку українського газу, більше 3 тисяч гривень за тисячу кубометрів.
Чому ця корупція, чому ці зловживання?Тому, що поки українці від малого до старого латають дірки в бюджеті, натомість ми бачимо Президента, Голову Національного банку, міністра фінансів, бізнес-оточення Президента, які не платять податків, ховають свої статки в офшорах. Найбільше внаслідок антидержавної, анти людської політики уряду комунальному господарстві страждають наші любі селяни. Адже єдине джерело доходу для мільйонів українських селян – це вартість на молоко і на городину. Сьогодні більшість людей здає молоко по 2.50 за літр. Це означає, що мільйони українських селян перебиваються з хліба на воду і ледь виживають. У селян забирають школи, забирають лікарні, забирають воду, закривають клуби. У фермерів, у сільгоспвиробників забирають пільговий режим оподаткування. Через  таку політику цього року може бути неврожай.
Проте, фракція Радикальної партії продовжує стояти на сторожі інтересів українських громадян, українських селян, українських металургів та українських медиків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...