facebook

РФ напала на мою країну, ми втратили десять тисяч солдатів. У такій ситуації в Росії може виступати тільки зрадник – Анастасія Приходько

У гонитві за ринком російської попси зрадники забувають про тих, хто допоміг їм прославитися в Україні і вивів на велику сцену, наголосила співачка.


Анастасія Приходько вважає, що ті українські співаки, які в період збройного протистояння України і РФ їздять з гастролями в країну-агресор – справжнісінькі зрадники, не заслуговують ніякої поваги. В інтерв’ю Каравану історій українська співачка розповіла, що такі артисти в гонитві за ринком російської попси навіть забувають про тих, хто допоміг їм прославитися в Україні і вивів на велику сцену, повідомляють Патріоти України
Приходько згадує, що коли вона стала отримувати свої перші нагороди в РФ, багато хто з її колег були зовсім молоді.

“Чому ж, в такому разі, мені не страшно відмовитися від цього всього? Люди панічно бояться втратити російський ринок. Вони забувають, що прославилися тут, що українська публіка і продюсери зробили їх знаменитими. Вони зрадили свою публіку”, – заявила співачка.
Тому в умовах, коли РФ відкрито окупувала українські території і нещадно вбиває бійців АТО і мирних громадян, для неї колеги, які гастролюють в РФ – зрадники.

“Росія напала на мою країну, ми втратили десять тисяч солдатів, у нас забрали шматок землі. У такій ситуації в Росії може виступати тільки зрадник”, – підкреслила Анастасія Приходько.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...