facebook

До +34°: стало відомо, коли в Україну повернеться спека

Спекотна погода, на заміну якій прийшли дощі й похолодання, повернеться в Україну у вівторок, 11 липня, і протриває кілька днів.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

За її словами, спекотна погода буде практично на всій території України. В деяких областях температурний максимум становитиме +34 градуси.
“На Одещині, Вінниччині, у Чернівецькій області – до +32 +34 градусів. У східній частині України буде трохи нижче, +25 +28 градусів”, – написала Діденко.

Синоптик додала, що з четверга, 13 липня, у Києві температура знизиться.

“Поки що відкриваємо плечі, руки, ноги, носи та щоки для сонця та нагріваємося наперед за листопад. грудень і так далі. І не треба одразу дориватися до відкритого сонця, голови, навпаки – захищаємо й насичуємо організм водою. Як водичкою без газу смачною, так і частішим душом та річками, морями, озерами. До речі, одна проста порада від спеки, якщо нема поблизу моря чи річки і якщо вже сильно спека допекла і вам трохи некомфортно – підставляєте руки під холодну воду по лікоть. Стає значно легше”, – порадила синоптик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначила Діденко в ефірі Еспресо.TV, у понеділок, 10 липня, у західних областях температура становитиме +25 +30 градусів, ввечері ймовірні дощі з грозами.

У північних регіонах очікується температура +26 +29°. Короткочасні дощі можуть пройти на Сумщині.

На сході держави та в центральних областях протягом дня очікується +24 +28°, переважно без опадів.

На півдні +26 +30°, без опадів.

У Києві в понеділок, 11 липня, температура становитиме +26 +28°.

Укргідрометцентр. 10 липня

Укргідрометцентр. 11 липня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...