facebook

У США розстріляли авто з українськими мігрантами

Родина українців у Портленді опинилась під прицілом злочинців, які помилково організували напад на автомобіль родини Лободюк, повідомляє СВІТUA. “Мерседес” української родини розстріляли в одному зі східних районів міста. Серйозні вогнепальні поранення отримали матір Ольга Лободюк та її донька Діана.

У суботу, 1 липня, співробітники Східного відділу поліції Портленда почули постріли в районі Південно-східної 117-ї авеню та Старк-стріт. Під час пошуків джерела пострілів вони виявили жертву перестрілки в районі Південно-східної 112-ї авеню та Старк-стріт.

Слідчі припускають, що автівку жертви, чорний “Мерседес-Бенц”, могли сплутати з іншою подібною машиною, яка раніше цього тижня брала участь в перестрілці поблизу одного з ресторанів на Північно-східному бульварі Мартіна Лютера Кінга-молодшого та Ломбард-стріт.

Як повідомляє поліція, у четвер, 29 червня, співробітники Відділу у боротьбі з бандами зупинили чорний “Мерседес” 18-річного Аміра Ісаї Вокера на перехресті Південно-східної 112-ї авеню та Старк-стріт. Вокера, на арешт якого раніше було виписано ордер, було затримано. В його автівці виявили пістолет. Вокера було поміщено до в’язниці округу Малтнома у зв’язку з попереднім ордером на арешт, а також за новими обвинуваченнями у незаконному зберіганні вогнепальної зброї та володінні зарядженою вогнепальною зброєю. “Мерседес” Вокера було конфісковано в якості речового доказу, на його кузові виявили пошкодження від куль.

Згідно з попередньою інформацією, невідома особа обстріляла автівку з українцями з машини, яка проїзджала повз, без видимих причин. Поблизу місця події було знайдено підозрілу автівку, але на час прибуття співробітників поліції в ній нікого не опинилось.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В автівці було п’ять осіб – мої кузени Давід та Діана, їх мама Галина, мій брат Нік та моя мама. Вони їхали на День народження, й дорогою їх обстріляли. Слава Богові, вони живі, але вони сильно шоковані. Моя мама Ольга Лободюк та кузина Діана зазнали серйозних поранень. Куля потрапила моїй матері в щелепу. Моїй кузині багато уламків скла потрапили в очі та обличчя. Вона наразі вдома в стабільному стані й поступово відновлюється. Моя мама все ще в шпиталі, її стан стабільний. Вона перенесла одну операцію, але на неї чекає ще одна та тривалий шлях до видужання. Лікарі кажуть, що вона вижила дивом. Якби вона пройшла хоча б на дюйм в сторону, то вона могла б загинути”, – розповідає донька постраждалої Юлія Тишкова.

За словами родички постраждавших, “невідомо, з яких причин їх автівка стала метою обстрілу”.

“За словами поліції, її сплутали з іншим схожими автомобілем”, – каже Юлія Тишкова.
Окремо підкреслюють, що члени родини Лободюк не має стосунку до банд та злочинної діяльності. Відділ поліції у боротьбі з бандами продовжує розслідувати обставини стрілянини. Усіх свідків, які ще не спілкувалися з поліцією, просять телефонувати за номером: 503-823-3333.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...