facebook

Подробиці вбивства закарпатського полісмена на нічному полюванні

На території Ужанського національного природного парку на Закарпатті біля села Лубня на полюванні випадково застрелили майора поліції Михайла Січку

p_141436_1_gallerybig_729x547

За інформацією з правоохоронних органів, які були власне на місці подій, подія сталася близько першої години ночі 17 червня на території Ужанського національного природного парку, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Mukachevo.net.

За попередньою Екс-полісмен та чинний депутат райради Іван Псяйка та майор Михайло Січка були тверезими і мали спеціальні засоби для нічного полювання: прилади нічного бачення та тепловізори. Йомвірно, вони не узгодили траекторію руху чи не порозумілися.

За свідченнями Псяйки, Січка мав піти вправо, але почав рухатися просто зі стартової точки. Згодом депутат зробив два постріли із карабіна оскільки думав, що цілить у здобич. За попередніми даними, Січці поцілили у голову. Полісменів та швидку на місце інциденту викликав винуватець. Наразі порушено справу за фактом вбивства з необережності.

Нагадаємо, на території Ужанського національного природного парку на Закарпатті біля села Лубня на полюванні випадково застрелили майора поліції Михайла Січку. Глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив прокуратурі та нацполіції вивчити всі обставини трагічного випадку і покарати винних.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...