facebook

Кремлівські пропагандисти осоромилися із підрахунками концертів “Океану Ельзи” в Росії

Пропагандистський “Перший канал”, опираючись на власні підрахунки, стверджує, що український гурт “Океан Ельзи” нібито аж 35 разів виступав в Росії протягом 2016-2017 років.

Про це повідомили в прямому ефірі телеканалу. Відповідний скріншот розмістив користувач Василь Конов у своєму Twitter.

“Первый канал” повідомляє зараз в ефірі, що в “Океану Ельзи” в 2016-2017 в Росії було 35 (!!!) концертів. Де?! Коли?”, – йдеться у повідомленні.


На повідомлення пропагандистів відреагував фронтмент гурту Святослав Вакарчук. Згідно з його повідомленням у Twitter, востаннє гурт “Океан Ельзи” давав концерт в Росії аж в грудні 2013 року.


Слова Вакарчука підтвердила й PR-менеджер гурту Вікторія Хоменко.

“Медіа-шизофренія на марші. Останні концерти “Океан Ельзи” в Росії були 4 роки тому, в 2013-му. У 2016-2017 концерти були в таких містах, наприклад, як: Лондон, Мінськ, Сідней, Мельбурн, Тбілісі, Рим, Прага, Софія, Париж, Тель-Авів, Стокгольм, Амстердам, Дубаї, Відень, Кишинів, Лісабон, Сан- Франциско, Барселона, Берлін, Лієпая, Нью-Йорк, Варшава, Торонто, Сіетл і навіть Біла Церква. Подаруйте цим позбавленцями хтось глобус”, – відзначила вона.

Окрім концертів “Океану Ельзи”, пропагандисти порахували ще й концерти гурту “Гриби”, співака Макса Барских та співачки Світлани Лободи, які дійсно виступають в Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...