facebook

ТОП-7 фактів про секс, в які складно повірити

Секс настільки пікантна – наскільки і різноманітна тема, в якій часом ховаються воістину розбурхуючі уяву факти.
У цьому матеріалі ми зібрали сімку цікавих фактів про секс, які ви, швидше за все, не знали.

У чоловіків теж є «точка G»

Розмови про жіночу «точку G», завдяки якій можна отримати найвищу насолоду – настільки популярні, що ми навіть не замислюємося, чи є у чоловіків аналогічна «кнопка». І ви будете здивовані, але так. За даними досліджень, вона знаходиться прямо під сечовим міхуром, і здатна в рази збільшити яскравість сексу при правильній стимуляції.

Жінки думають про секс частіше

Суспільство сприймає жінок як милих скромниць, які дозволяють собі вільні думки в строго обмеженій кількості. Але опитування показали, що насправді дівчата думають про секс навіть частіше, ніж чоловіки, і, на додаток до цього, не відмовилися б мати його більше в своєму житті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Яблука – відмінні афродизіаки

Ми всі чули про такі афродизіаки, як полуниця й устриці, проте підвищити сексуальну тягу можуть і звичайні яблука. Дані одного з недавніх досліджень говорять про те, що жінки, які їдять яблука частіше, ніж 1 раз на день, повідомляють про кращу сексуальну функцію і перманентний потяг до партнера, на відміну від тих, хто не робить цього.

Розмір дійсно не має значення

Розмови про те, що всі жінки, чиї партнери мають середньостатистичний розмір статевого члена, прагнуть до чогось більш суттєвого – маркетинговий хід, що дозволяє підвищити продажі «чарівних тренажерів». Насправді, дослідження показали, що жінки набагато частіше схильні змінювати партнерів зі значною гідністю, так як це приносить їм біль і дискомфорт під час статевого акту.

Оральний секс зробить пеніс довше

Здебільшого, так буде здаватися чоловікові. Опитування показали, що ті з них, хто регулярно займається оральним сексом зі своєю партнеркою, оцінюють розмір статевого члена як більший, ніж він є насправді (чого не відбувається, наприклад, після мастурбації).

Жінки привабливіше під час овуляції

Незважаючи на те, що вони не знають про це, чоловіків підсвідомо більше приваблюють жінки під час овуляції. Це вдалося з’ясувати за допомогою танцівниць в закритих клубах: виявилося, що в дні овуляції вони отримують більші чайові від клієнтів.

Шкарпетки допомагають отримати оргазм

Як би смішно це не звучало, шкарпетки – шлях до оргазму. Інформацію готові підтвердити дослідники, які з’ясували, що людині з теплими ногами легше досягти фінальної точки насолоди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...