facebook

Ліонель Мессі одружився на матері своїх двох дітей

Форвард Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі в п’ятницю, 30 червня, одружився на матері своїх двох дітей Антонеллі Рокуццо в їх рідному місті Росаріо.

Як повідомляє Todo Noticias, на весіллі були присутні 260 гостей, серед яких одноклубники Мессі Неймар, Луїс Суарес і Жерар Піке зі своєю нареченою Шакірою, а також партнери по національній збірній Серхіо Агуеро і Гонсало Ігуаїн.

Відзначимо, що Мессі і Рокуццо у стосунках вже більше десяти років і мають двох синів, які також були присутні на весіллі. Порядок в місті під час урочистостей забезпечували 350 поліцейських, а також приватна охоронна фірма, що займалася безпекою в готелі.

Після весілля пара відправиться в подорож, після чого 15 липня Мессі прибуде в Барселону, щоб обговорити умови свого нового контракту.

Раніше повідомлялося, що Мессі не запросить на своє весілля свого одноклубника Жерара Піке під тиском своєї дружини Антонелли Рокуццо.

У травні Верховний суд Іспанії засудив Мессі до 21 місяців позбавлення волі умовно за несплату податків в період 2007-2009 років.

Минулого тижня стало відомо, що обвинувачення погодилося замінити 21 місяць тюремного терміну за несплату податків для футболіста Барселони грошовим штрафом в розмірі 500 тисяч євро.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...