facebook

Улюблениця телеглядачів укрила ганьбою український канал

Відома українська акторка Ірма Вітовська, найбільш відома глядачам за роллю в серіалі “Леся+Рома” поскаржилася на неповагу з боку одного з телеканалів.

Артистка написала емоційний пост на сторінці у Facebook, присвячений “толерантності” та “терпимості”.

“Отже, зранку мені зателефонували з каналу ICTV (каналу, з яким мене довго і плідно пов’язував певний період доброї співпраці та емоційно склалися теплі спогади і про команду, і про проект, і про канал загалом) і звернулись до мене з проханням дати коментар до програми, присвяченої, тут увага – Дню Незалежності України! При цьому звернулись грамотною російською мовою(( Коли за третьою моєю підкреслено україномовною відповіддю, я розуміючи, що ніхто не збирається перейти на державну, попросила це зробити і звертатись до мене українською, то я почула у свій бік зверхній докір в нетолерантності”, – обурилася Вітовська.

Акторка неодноразово у соцмережах висловлювала свою громадянську позицію і закликала до введення мовних квот на телебаченні. Більшість підписників погодилися з Вітовською і почали поливати брудом російськомовну журналістку ICTV, яка, на їх думку, спілкується “свинособачою” мовою.

“Вам не здається, що якось абсурдно і цинічно, враховуючи війну, звертатись російською з приводу Дня Незалежності України та звинувачувати в нетолерантності людину, яка говорить державною мовою. Про неповагу та етичну складову до мене я промовчу”, – підсумувала Вітовська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як раніше повідомляв інформаційний портал “Знай.ua”, українська співачка рознесла ватного російського продюсера.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...