facebook

Підприємці Ялти шоковані знесенням будівель: не на це сподівалися (відео)

За доброю традицією – псувати все, до чого торкається «русскій мір», кремлівська машина продовжує котитися по багатостраждальному Криму, а точніше Ялті.


Колись квітучий і ваблячий куточок для мільйонів туристів продовжує убожіти і руйнуватися, пише crimeaua.

Замість того, щоб займатися облаштуванням міста, окупанти раз у раз намагаються «урвати» шматочок побільше. Цей варіант «віджиму» всього, що погано лежить, узаконив сам Аксьонов, коли заявив:

Ми виступаємо проти незаконної забудови. Тільки влада вирішує, де можна, а де не можна будувати. Порушників закону чекає 12-ти бальний землетрус.

Після цієї заяви в Ялті було зруйновано близько 50 різних будівель. Найцікавіше, що частину будівель чиновники продовжують зносити без суду і навіть повідомлення! При цьому, число об’єктів «під ківш» стрімко зростає і обчислюється вже сотнями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вся справа в тому, що «русскій мір» побудований за принципом – закон-віджимання. Не дивно, що багато чиновників зі столиці «самої скрепной країни» переводяться працювати саме в Крим – там же красти легше, а переділ сфер впливу може починатися відразу після затвердження нових законів!

Приватні підприємці, які відмовляються платити «мзду» за дах, просто позбавляються свого бізнесу. Саме такий випадок стався в Ялті з власниками торгового комплексу «Їжа», розташованого в 20 метрах від моря.

Ще до рішення суду місцеві ЗМІ провели опитування і виявилося, що знесення підтримують лише 20% жителів Ялти. А суд встановив: земля під «Їжею» не була призначена для капітального будівництва, будинок порушує історичний вигляд ялтинської набережної, закриває вид на море.

При цьому нікого не цікавило, що в торговому комплексі працювали понад 200 осіб, за яких роботодавці платили пристойні гроші в міський бюджет. Що тепер знаходиться замість ТЦ можна побачити на відео, яке зняв місцевий житель Олексій.

Крім відсутності будівлі, на відео чітко видно в якому катастрофічно небезпечному стані зараз знаходиться набережна Ялти. Хоча, за «русскій мір» боролися, на нього й напоролися.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...