facebook

Новий витвір Apple! Розкрито дизайн Iphone 8

На сайті ритейлера аксесуарів для смартфонів з’явилися знімки чохлів для нового продукту Apple.

На сайті рітейлера мобільних аксесуарів з’явилися знімки чохлів для iPhone 8, які розкривають дизайн нового смартфона Apple, повідомляє Forbes.
Виробником чохлів і захисного скла для ще не анонсованого пристрою Apple є компанія Olixar. Ціни на аксесуари варіюються від 10 до 25 фунтів стерлінгів. Раніше на майданчику також з’являлися зображення iPhone 7 і Samsung Galaxy S8 до анонсу.

Згідно зображень, смартфон буде обладнаний безрамковим дисплеєм діагоналлю 5,8 дюйма і подвійною камерою. Крім того, у пристрої буде відсутня фізична кнопка додому, а у верхній частині дисплея будуть розташовуватися датчики і розмовний динамік.

Apple представила iPhone 7 на презентації 7 вересня. Новий смартфон обладнаний зміненою кнопкою “додому”, яка тепер стала чутливою до тиску. Крім того, iPhone 7 є водо – і пилонепроникним. У новому смартфоні Apple відсутній роз’єм для навушників.
За відомостями видання Business Insider, нова модель буде називатися iPhone 8, а не iPhone 7s, чого можна було б очікувати, слідуючи традиціям неймінгу смартфонів компанії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...