facebook

10-річний хлопчик винайшов гаджет для дітей, яких зачиняють у спеку в машині

Від серцевих нападів через перегрівання у розпеченій сонцем машині із 1998 року померли 712 американських дітлахів, але завдяки Бішопу Кьоррі таких трагічних випадків можна буде уникнути.

10-річний Бішоп із Техасу винайшов гаджет “Oasis”, який моніторить показники температури повітря у машині й виставив його на краудфандингову платформу GoFundMe.

Коли винайдений 5-класником пристрій досягає певної температури, він починає випускати прохолодне повітря, а на мобільні пристрої батьків приходить сповіщення щодо надмірної спеки всередині авто.

Ідея виготовлення рятівного гаджета спала Бішопу на думку після того, як він дізнався, що 6-місячний син його сусіда помер після того, як батьки його залишили у перегрітій машині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Для втілення ідеї у 10-річного хлопця була лише модель пристрою 3D-друку.  Спільно з татом вони вже зібрали понад $24,476 на GoFundMe для серійного випуску девайсу.

Нагадаємо, кілька тижнів тому у Києві господар зачинив мопса у машині – в результаті пес помер.

Щоб продемонструвати, на які муки господарі прирікають своїх улюбленців у розпеченій машині, один з користувачів мережі у США провів експеримент.

Він залишив машину на сонці, а в салон на сидіння водія поклав пательню і розбив на ній яйце.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...