facebook

У Києві вперше за 3 роки виступить російський рок-гурт

В рамках фестивалю Atlas Вихідні також виступлять десятки виконавців з Росії, України, США та Європи.

b2079fa17ce714285554810b93fde52d

8 липня в Києві буде спекотно і не тільки через погоду, бо на ВДНГ стартує фестиваль Atlas Weekend, який вже другий рік проходить в столиці, повідомляє  «Є!». Цього року підбір виконавців вражає. Фестиваль стартує 8 на ВДНГ. Організатори налаштовані на те, щоб зібрати до 300 тисяч учасників. Традиційно, як і в минулому році, на фестивалі виступлять як молоді виконавці, так і метри.

Представлено буде шість сцен. Це головна сцена, східна сцена, центральна, сцена хіп-хопу, країна мрій і арт-сцена. Остання порадує любителів немузичного мистецтва – в програмі фестивалю вже заявлений відомий пітерський співає Ес Соя (він виступить 8 липня), театр Леся Подерев’янского і Любко Дереш.

Ми ж назвемо ключових артистів: “Сплін”, одна з головних приємних несподіванок фестивалю, бо Саша Васильєв зі своєю командою в останній раз був в Києві в 2013 році – і ось, через 3 роки, Сплін стає одним з хедлайнерів Atlas Weekend (10 липня, головна сцена); Борис Гребенщиков і “Акваріум” (9 липня, головна сцена); “Рianoбой”, “Apocalyptica”, фінський гурт (8 липня, головна сцена).  І це – далеко не весь перелік іменитих артистів. Також Бумбокс, Середа, Джамала, Брутто, Флер, Іван Дорн та інші щодня виступатимуть на різних

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...