facebook

“Очікую посилки на Новій Пошті, поряд оцей херой відправляє коробку додому. Працівники перевіряють вміст… Я не втрималась”, – волонтер

Хтось віддає останню копійку, щоб допомогти нашим воїнам на передовій, а де-які “херої” перетворюють це на прибутковий бізнес.

Історію одного з таких “бізнесменів” повідала у Facebook волонтер Вікторія Шинкаренко, передають Патріоти України.

“Очікую посилки на Новій Пошті, поряд оцей херой відправляє коробку додому. Працівники пошти перевіряють вміст, сгущене молоко перефасоване медичними рукавицями. Я не втрималась… Після словесної перепалки, згадала цілого полковника який тушонку в 14 додому автобусом ящиками вивозив, після мого дзвінка правда приніс нам на склад назад якусь частину. Виправдовувався що йому давали а він не з’їдає…Доречі зараз в штабі працює досі. Так от, коли фотографувала то херой псіханув, відвернувся, забрав коробку і вийшов. Вибачилася перед працівниками пошти за підвищений голос, на що почула відповідь що мені повага за це. Кажуть і сири голландські і масло ящиками приносять військові, на тижні принесли 4 великих мішки тушонки і консервів, вони все розуміють але відмовити не має підстав. Сказали, що добре що побутову техніку у військових заборонили приймати, бо несли щодня! #НоваПошта забороніть щей продукти відправляти військовим, можливо звернення від МО, чи що для цього потрібно ще не знаю, але це дійсно неприємно. Я щодня отримую посилки, розвожу по шпиталям і позиціям, і коли бачу як ті медичні рукавиці відправляються додому то більше не хочеться нічого… Херой казав що він медик з Вінниці, стоїть в Станиці Луганській що мало ймовірно. Поспілкувавшись з працівниками лише одного відділення пошти, я дійсно розумію що це проблема, але як її вирішити ще не придумала, підкажіть…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...