facebook

Друга особистіть “Людка” та скандал на Євробаченні: ONUKA дала відверте інтерв’ю

Ната Жижченко відверто розповіла про свої фобії, скандал на Євробаченні-2017 та про своє альтер его на ім’я “Людка”.

Так, ONUKA дала відверте інтерв’ю відомому українському телеведучому Анатолій Анатоліч у програмі “Зе Інтерв’юер”. Зокрема, Ната Жижченко, яка в минулому році вийшла заміж за лідера гурту The Maneken Євгена Філатова, зізналася в своїх фобіях:

Я взагалі не публічна людина, і мені потрібно кілька хвилин адаптуватися. Я б із задоволенням закрилася в машині і сиділа сама. Це моя “капсула спокійності”. Я можу просто піти з вечірки і просто сидіти в машині і собі читати. Це моя соціофобія, яка інколи вмикається.

Я думаю, що нонсенс, який відбувся, був нам на руку. Це настільки обурило людей, що всі почали постити цей виступ в мережі, і наступного дня, вже в повторі, його ввімкнули в трансляцію на каналі. Але через те, що був такий скандал, виступ ONUKA подивилося набагато більше людей, – зазначила Ната.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У мене є інша особистість, яку звуть Людка. Вона заміщає мене, коли я вип’ю. Людка – це, мені здається, опонент Вєрки Сердючки. Вона дуже самоіронічна, розмовляє тільки суржиком. Вона – дружина загиблого прапорщика, ну, за легендою. Людка може настільки жорстко тролити себе і всіх навколо… Це доречно, швидко і жорстко. Мої друзі кажуть, що часто чекають появи саме цієї Людки, але щось давно її не було, – поділилася Жижченко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...