facebook

Бабуся здала свою онуку в оренду циганам

З раннього дитинства в цілому близько п’ятнадцяти років жителька Миколаївщини провела в рабстві у циган, sled.


Як повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області, 64-річній мешканці міста Миколаєва повідомлено про підозру у вчиненні злочину у сфері торгівлі людьми.

Встановлено, що в ще квітні 2002 року, жінка вирішила віддати сім’ї циганської національності для виконання роботи по дому свою 7-річну внучку з наданням їй місця проживання і їжі, скориставшись хворобою матері дівчинки, яка в 2009 році померла.

З метою реалізації свого злочинного наміру, підозрювана підшукала сім’ю «рома», з якими увійшла в довірчі відносини, і безкоштовно передала їм дівчинку. Після чого бабуся продовжила своє життя, не проявляючи інтересу про умови проживання, розвитку та подальшої долі онуки, яка жила на території Харківської області в невстановленої сім’ї, і її використовували як працівниці по дому.

Протягом 12 років дівчинку передавали з однієї сім’ї в іншу, де вона доглядала за дітьми, людьми похилого віку, прибирала вдома тощо. У 2014 році вона змогла втекти.

Всі ці роки дівчина була позбавлена ​​всіх радощів дитинства, батьківського піклування, не мала ніяких документів, освіти, доступу до медичного обслуговування та інших соціальних благ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...