facebook

12 років рабства: опублікована реальна історія молодої українки

Бабця абсолютно не цікавилася долею онуки

 

Дванадцять років провела у рабстві у циган жителька Миколаєва, яку в семирічному віці віддала у родину ромів рідна бабця, аби дитя тримало лад у чужому господарстві.

За інформацією порталу “Новини N”, ще в 2002 році жінка знайшла циганську сім’ю і втерлася до них у довіру. Потім вона безкоштовно віддала ромам семирічну внучку, яку ті вивезли у Харківську область.

Що стосується бабці, то вона жила як ні в чому не бувало і навіть не цікавилася долею онуки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Протягом усього часу неволі дівчину передавали з однієї родини циган в іншу. Вона доглядала за дітьми, людьми похилого віку, прибирала в будинках, при цьому не маючи ніяких документів, освіти, доступу до медичного обслуговування та інших соціальних благ.

Втекти їй вдалося лише в 2014 році.
Про цей кричущий факт правоохоронці дізналися тільки в березні поточного року і відразу відкрили кримінальне провадження. Проти родички, яка так цинічно позбулася онуки, зібрали достатньо доказів, що дають підстави підозрювати її в скоєнні цього злочину.

Незабаром матеріали справи передадуть до суду. Жінці загрожує до 15 років за гратами.

Що стосується жертви рабства, то вона нарешті отримала документи, які засвідчують особу, почала вчитися і повертається до нормального життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...