facebook

Сексапільна Анфіса Чехова відповіла за «анорексичку»: дуже схудла

Користувачі мережі з задоволенням критикують фігури знаменитостей, особливо якщо їх форми далекі від модельних параметрів.
Але варто дівчині розміру плюс-сайз почати худнути, як тут же знаходяться ті, кому не до вподоби, що відбулося. Нападкам з боку хейтерів піддалася і 39-річна Анфіса Чехова. Втім, мовчати телеведуча і актриса не стала.

Як тільки Чехова скинула зайві кілограми, серед підписників її Instagram стали з’являтися недоброзичливці, які відкритим текстом заявляють, що разом з схудненням телеведуча втратила індивідуальність. Деякі фоловери навіть поставили Анфісі діагноз по фото, запідозривши анорексію.

11 червня Чехова вибухнула великим постом, давши відсіч недоброзичливцям:

Отже, друзі, що продовжують мені писати про те, що я стала анорексичкою, втратила індивідуальність, стала як всі… Авторитетно заявляю, дівчина з ростом 163 і вагою 63-65 (він варіюється протягом місяця) і розміром 44-46 НЕ може вважатися анорексичкою! За нинішніми канонами, я навіть продовжую вважатися plus size. І ще раз повторю, я не худла спеціально!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Телеведуча підкреслила, що не сидить на дієтах, але стежить за своїм харчуванням. Практичними порадами з підписниками Чехова ділитися не стала, однак пообіцяла, що одного разу розповість про те, що допомогло їй схуднути.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...